Homepage PV ZMC » Laatste nieuws!

Laatste nieuws!

• De zomervakanties zitten er weer bijna op. En na bijna 10 jaar bestaan van onze website, dachten we dat hij wel toe zou zijn aan een nieuw jasje. De komende tijd word hieraan gewerkt dus zal de site er misschien niet altijd even duidelijk uitzien, maar er word aan gewerkt.

• De kerstwinkeldagtocht gaat naar Antwerpen! Meer info onder activiteiten!

• . Deze tweede groep vliegt op dezelfde tijdstippen, maar verblijft wel in een ander hotel op 3 minuten loopafstand van het hotel wat op de site word vermeld! De reis is nu wel VOL geboekt! Er kan niet meer aangemeld worden voor Madrid.

• De kerstworkshops zijn gepland voor meer info onder activiteiten.

• Annuleren voor een activiteit of reis is niet vrijblijvend. Het bedrag wat je betaalt als lid is altijd maar een percentage van de werkelijke prijs en meestal zelfs maar de helft. Dat betekent dat je de vereniging en de andere leden op laat draaien voor deze extra kosten als je zonder geldige reden annuleert of niet op komt dagen. Als je uiteraard een geldige reden hebt maken we hier geen probleem van, maar laat het ons even tijdig weten. Als we staan te wachten bij de start van een activiteit is het voor iedereen een onnodig oponthoud. Bij niet afmelden of onrechtmatige annulering is de PV genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen wat de activiteit of reis heeft gekost. Hiervoor ontvang je dan een rekening!

• Voor het bestuur zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden! Lijkt het je leuk, neem dan contact op via PV@zaansmc.nl en kom gezellig een vergadering bijwonen.

• Krijg je alle informatie van de PV op tijd? Stuur anders je gegevens naar PV@zaansmc.nl (e-mailadres) en krijg alle informatie en posters als eerste binnen via je mail!