Homepage PV ZMC » Aanmeldingsformulier activiteit/reis

Aanmeldings formulieren en voorwaarden

Op deze pagina vindt je alle informatie over het aanmelden voor PV activiteiten en reisjes inclusief de aanmeldingsformulieren. Aanmelden dient altijd met het formulier te gebeuren en dit formulier kan digitaal verstuurd worden naar PV@zaansmc.nl

Lees voor aanmelding goed de voorwaarden van deelname door onderaan deze pagina. Zo kom je niet voor verassingen te staan als je onverhoopt niet mee kunt gaan.

Inschrijven activiteiten of reizen:

Je kunt inschrijven via het aanmeldingsformulier activiteiten of reizen (let op: dit zijn 2 verschillende formulieren).

• Let op de inschrijfdatum die vermeld staat bij de activiteit!
  • Denk eraan om ook de activiteit of reis waarvoor je aanmeldt te vermelden.
  • Inschrijvingen die te vroeg worden gedaan worden niet in behandeling genomen!
  • Maak het juiste bedrag of de aanbetaling na bevestiging zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 10 dagen over op ING Bank nr: NL73INGB0690212003 t.n.v. Personeelsvereniging ZMC, o.v.v uw naam, adres en tel nr. en opgave van de gegevens van de activiteit.
  • Bij het aanmelden voor een reis svp het gehele aanmeldingsformulier invullen met de gegevens van alle deelnemers  inclusief geboortedatum en voor vliegreizen ook paspoortnummers vermelden.
  • Let op! De inschrijvingen gaan in vanaf het moment van inschrijven tot aan de sluitingsdatum van de activiteit of reis. Bij te veel aanmeldingen zullen we een loting doen onder alle tijdige aanmeldingen, zodat iedereen een eerlijke kans maakt om deel te nemen aan een activiteit of reis.
  • Je inschrijving staat pas vast na een bevestiging van de PV en ontvangst van je betaling!
  • Voor een reis geldt dat het restant bedrag uiterlijk 6 weken voor vertrek bij ons binnen moet zijn!
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de annuleringsverzekering! De PV kan alleen annuleringen accepteren als er voor vervanging kan worden gezorgd door de annulerende deelnemer of als er sprake is van een reservelijst. Bij een reis is dit vaak niet mogelijk.

Aanmeldingsformulier voor dagtochten en activiteiten!

Word
Aanmeldingsformulier activiteiten 1.1
Word [30.9 KB]
Download (16 downloads)

Aanmeldingsformulier voor reizen!

Word
Aanmeldingsformulier reizen PV ZMC 11
Word [31.6 KB]
Download (28 downloads)

Aanmeldingsformulier activiteiten.

Aanmelden voor een PV activiteit of reis gaat via het aanmeldingsfomulier van de PV. Er zijn 2 formulieren: 1 voor reizen en 1 voor activiteiten en dagtochten dus let er even op dat je het juiste formulier instuurd!

Je kunt dit formulier openen en invullen en dan opslaan op je PC onder je eigen naam en dan s.v.p. sturen naar PV@zaansmc.nl

Bij aanmeldingen voor reizen is het verplicht om dit formulier in te leveren via de mail bij de PV samen met een copie van je paspoort en die van je reisgenoot.

Lees voordat je een aanmelding verstuurd goed de voorwaarden door.

Voorwaarden voor deelname aan PV activiteiten en reizen

1. Let op de inschrijfdatum die vermeld staat bij de activiteit! Inschrijvingen die te vroeg worden gedaan, worden niet in behandeling genomen!
  2. Let op dat je de activiteit vermeld op je formulier.
  3. De inschrijving staat bij bevestiging van de PV vast.
  4. Maak het juiste bedrag of de aanbetaling(na een verkregen bevestiging) binnen 10 dagen over op ING banknummer: NL73INGB0690212003t.n.v. Personeelsvereniging ZMC, o.v.v.  je naam, adres en tel nummer en opgave van de gegevens van de activiteit/reis.
  5. Voor een reis geldt dat het restant bedrag uiterlijk 6 weken voor vertrek bij ons binnen moet zijn.
  6. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een annuleringsverzekering bij reizen.
  7. Zonder geldige reden zijn we, bij het afzeggen van de activiteit, genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen (de ledenkorting komt daarbij te vervallen). Je kunt wel altijd zelf, in overleg met de PV, zorgen voor vervanging. Dit is bij een reis helaas vaak niet mogelijk.