Homepage PV ZMC » Laatste nieuws!

Laatste nieuws!

Mo Dusseldorf.jpg Parijs3.jpgPaasfeest2015-1.jpg

• Het bestuur is al weer druk met de voorjaarsactiviteiten voor 2018. Houdt de site in de gaten voor meer info!

• De inschrijvingen voor de kerstreis op 25 en 26 november naar Oberhausen zijn gesloten.

• De kerstworkshops zijn gepland op 14, 18 en 19 december. Meer info onder activiteiten. Prijs is iets verlaagt! Het lijkt veel voor een kersstuk, maar is dit keer ook bijzonder en je hebt veel keuze!

• De Facebook pagina van de PV heeft inmiddels 250 leden! Je kunt je altijd nog aanmelden voor deze besloten groep! Als eerste op de hoogte van de PV plannen! Meld je aan!

• Annuleren voor een activiteit of reis is niet vrijblijvend. Het bedrag wat je betaalt als lid is altijd maar een percentage van de werkelijke prijs en meestal zelfs maar de helft. Dat betekent dat je de vereniging en de andere leden op laat draaien voor deze extra kosten als je zonder geldige reden annuleert of niet op komt dagen. Als je uiteraard een geldige reden hebt maken we hier geen probleem van, maar laat het ons even tijdig weten. Als we staan te wachten bij de start van een activiteit is het voor iedereen een onnodig oponthoud. Bij niet afmelden of onrechtmatige annulering is de PV genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen wat de activiteit of reis heeft gekost. Hiervoor ontvang je dan een rekening.

• De jaarvergadering voor volgend jaar staat inmiddels al weer gepland voor 11 april 2018.

• Voor het bestuur zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden! Lijkt het je leuk, neem dan contact op via PV@zaansmc.nl en kom gezellig een vergadering bijwonen.

• PV informatie alleen nog online en via mail! 1 juni 2016 De afgelopen 10 jaar is de PV steeds meer mee gegaan met zijn tijd, een website, Facebook, mails en inschrijven via de mail. Naar het nieuwe ziekenhuis toe worden we ook geconfronteerd met het verwijderen van aanplakborden en is het eigenlijk ook niet meer van deze tijd om post via de posters te versturen. Daarom gaat de PV met ingang van heden stoppen met de verspreiding van de meer dan 100 posters die we altijd door het hele ziekenhuis verspreiden. Alle mensen die hun mailadres al door hebben gegeven bij de PV krijgen de posters altijd al via de mail. Via het intranet is ook alle informatie te vinden van alle activiteiten en uiteraard ook op de site. Wil je als eerste op de hoogte zijn geef dan alsnog je emailadres door via PV@zaansmc.nl

• We zijn altijd op zoek naar nieuwe actieve bestuursleden met nieuwe ideetjes voor PV activiteiten! Lijkt het je leuk? Stuur een mail naar PV@zaansmc.nl en kom eens gezellig vrijblijvend een vergadering bijwonen!

• Aanmelden als lid van de PV? Zie het kopje aanmelden als lid PV en meldt je meteen aan en maak gelijk gebruik van onze scherpe prijzen! Vaak heb je na deelname aan 1 van onze activiteiten je geld er al weer uit.

• Krijg je alle informatie van de PV op tijd? Stuur anders je gegevens naar PV@zaansmc.nl (e-mailadres) en krijg alle informatie en posters als eerste binnen via je mail!

• Bij inschrijving van nieuwe activiteiten zullen we proberen om zo snel mogelijk een bevestiging te versturen. Zeker binnen 10 dagen! Wacht  met betalen van de activiteit totdat je de bevestiging hebt ontvangen. Zorg er wel voor dat het gehele bedrag ruim voor aanvang van de activiteit op ons rekeningnummer is bijgeschreven. Bij reizen uiterlijk 6 weken voor vertrek!

• Als je hebt deelgenomen aan één van de activiteiten vinden we het altijd leuk om een verslag te plaatsen van 1 van onze leden, mail het door naar PV@zaansmc.nl. We plaatsen het graag!