Homepage PV ZMC » Aanmeldingsformulier activiteit/reis

Hieronder het aanmeldingsformulier voor dagtochten en activiteiten!

Word
Aanmeldingsformulier_activiteiten 1.[1].doc
Word [73.0 KB]
Download (634 downloads)

Hieronder het aanmeldingsformulier voor reizen!

Word
Aanmeldingsformulier reizen_PV_ZMC 1[1].doc
Word [88.5 KB]
Download (303 downloads)

Aanmeldingsformulier activiteiten.

Aanmelden voor een PV activiteit of reis gaat via het aanmeldingsfomulier van de PV. Er zijn 2 formulieren: 1 voor reizen en 1 voor activiteiten en dagtochten dus let er even op dat je het juiste formulier instuurd!

Je kunt dit formulier openen en invullen en dan opslaan op je PC onder je eigen naam en dan s.v.p. sturen naar PV@zaansmc.nl

Bij aanmeldingen voor reizen is het verplicht om dit formulier in te leveren via de mail bij de PV samen met een copie van je paspoort en die van je reisgenoot.

Lees voordat je een aanmelding verstuurd goed de voorwaarden door.

Voorwaarden voor deelname aan PV activiteiten en reizen

1. Let op de inschrijfdatum die vermeld staat bij de activiteit! Inschrijvingen die te vroeg worden gedaan, worden niet in behandeling genomen!
  2. Let op dat je de activiteit vermeld op je formulier.
  3. De inschrijving staat bij bevestiging van de PV vast.
  4. Maak het juiste bedrag of de aanbetaling(na een verkregen bevestiging) binnen 10 dagen over op ING banknummer: NL73INGB0690212003t.n.v. Personeelsvereniging ZMC, o.v.v.  je naam, adres en tel nummer en opgave van de gegevens van de activiteit/reis.
  5. Voor een reis geldt dat het restant bedrag uiterlijk 6 weken voor vertrek bij ons binnen moet zijn.
  6. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een annuleringsverzekering bij reizen.
  7. Zonder geldige reden zijn we, bij het afzeggen van de activiteit, genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen (de ledenkorting komt daarbij te vervallen). Je kunt wel altijd zelf, in overleg met de PV, zorgen voor vervanging. Dit is bij een reis helaas vaak niet mogelijk.